دوره 27، شماره 4 - ( زمستان 1400 )                   جلد 27 شماره 4 صفحات 559-556 | برگشت به فهرست نسخه ها

Shirdel S, Araminia B, Salehi M, Arezoomandan R, Shalbafan M, Kamalzadeh L et al . Necessity for Improvement of Qualitative and Quantitative Contents of Persian Wikipedia in Field of Mental Health. IJPCP 2022; 27 (4) :556-559
شیردل سعیده، آرامی نیا بهین، صالحی مهدیه، آرزومندان رضا، شالبافان محمدرضا، کمال زاده لیلا و همکاران.. لزوم ارﺗﻘﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻣﺤﺘﻮای ویﮑﯽ‌ﭘﺪیﺎی ﻓﺎرﺳﯽ در ﺣﻮزه ﺳﻼﻣﺖ روان. مجله روانپزشكي و روانشناسي باليني ايران. 1400; 27 (4) :556-559

1- گروه روانپزشکی، مرکز تحقیقات سلامت روان، دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، (انستیتو روانپزشکی تهران)، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران. ، saide021@yahoo.com
2- گروه روانپزشکی، مرکز تحقیقات سلامت روان، دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان، (انستیتو روانپزشکی تهران)، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران.
3- گروه اعتیاد، دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان (انستیتو روانپزشکی تهران)، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران.
4- گروه روانپزشکی، مرکز تحقیقات سلامت روان سالمندی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران.
5- مرکز تحقیقات بهداشت روان، پژوهشکده کاهش آسیب‌های اجتماعی،دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان(انستیتو روانپزشکی تهران)،دانشگاه علوم پزشکی ایران،تهران،ایران.
ویﮑﯽ‌ﭘﺪیﺎ یﮑﯽ از مهم‌ترین ﻣﻨﺎﺑﻊ اﻃﻼﻋﺎﺗﯽ در ﻓﻀﺎی ﻣﺠﺎزی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ویﺮایﺶ ﺗﻘﺮیﺒﺎً ﺗﻮﺳﻂ ﻫﺮﮐﺴﯽ در ﻫﺮ ﻣﻮردی را دارد و ویﮋﮔﯽﻫﺎی داﻧﺸ‌ﻨﺎﻣﻪﻫﺎی ﻋﻤﻮﻣﯽ و ﺗﺨﺼﺼﯽ و ﺳﺎﻟﻨﺎﻣﻪﻫﺎ را در ﺧﻮد ﺗﺮﮐﯿﺐ ﮐﺮده اﺳﺖ. ﻫﺪف ویﮑﯽ‌ﭘﺪیﺎ اﻧﺘﺸﺎر اﻃﻼﻋﺎت ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺑﻪ ﺻﻮرت آزاد ﺑﺮای ﻋﻤﻮم اﺳﺖ. ﺑﺎ ایﻦ ﺣﺎل ایﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮ‌ﭘﺬیﺮی ﻧﯿﺰ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺑﯽ‌اﻋﺘﻤﺎدی ﺑﺴﯿﺎری از اﻓﺮاد نسبت به آن ﺑﻪ ﻋﻨﻮان یﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﻗﺎﺑﻞ اﻃﻤﯿﻨﺎن اﻃﻼﻋﺎت شده ‌است. اﮔﺮﭼﻪ ﺗﻼش‌ﻫﺎی زیﺎدی ﺑﺮای ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎ ﺑﺮای ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﮐﺎرﺑﺮان در ﻣﻮرد اﻋﺘﺒﺎر ﻣﺤﺘﻮا ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ، اﻣﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ چه میزان ایﻦ اﻗﺪاﻣﺎت ﻣﯽ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺮ روی این ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗأﺛﯿﺮگذار باشد.
واژه‌های کلیدی: سلامت، روان، اینترنت، ویکی پدیا
متن کامل [PDF 1640 kb]   (568 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (583 مشاهده)
نوع مطالعه: نامه به سردبير | موضوع مقاله: روانپزشکی و روانشناسی
دریافت: 1400/5/13 | پذیرش: 1400/7/26 | انتشار: 1400/10/11