دوره 21، شماره 1 - ( بهار 1394 )                   جلد 21 شماره 1 صفحات 78-75 | برگشت به فهرست نسخه ها

Eslami Shahrbabaki M, Nasirian M. Importance of Considering Suicidal Thoughts and Behaviors in Young Children: . IJPCP 2015; 21 (1) :75-78
اسلامی شهربابکی مهین، نصیریان منصوره. اهمیت توجه به افکار و رفتار خودکشی در کودکان خردسال: «تهدید به خودکشی در یک کودک پنج‌ساله» . مجله روانپزشكي و روانشناسي باليني ايران. 1394; 21 (1) :75-78

1- فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان، استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمان. مرکز تحقیقات مغز واعصاب، بیمارستان روانپزشکی شهید بهشتی، دانشکده پزشکی افضلی‌پور
2- روانپزشک، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی. یزد، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، گروه روانپزشکی. دورنگار: 03532351200 ، E-mail:nasirian90@gmail.com

هدف: هدف گزارش حاضر توجه به افکار خودکشی در کودکان و ارزیابی این افکار بود. گزارش مورد: این گزارش به معرفی کودک پنج‌ساله­ای می‌پردازد که با علائم تهدید به خودکشی و دیگرکشی با کارد، بی‌قراری، پرحرفی، تحریک‌پذیری و درگیری جسمی و کلامی با اطرافیان می‌پردازد. وی پیشتر، با تشخیص اختلال کمبود توجه و بیش‌‌فعالی، به‌طور کوتاه‌مدت و ناقص با متیل‌فنیدیت درمان شده بود و در زمان تهیه گزارش، در بخش روانپزشکی کودکان بیمارستان شهید بهشتی کرمان، برای نوبت دوم و با فاصله زمانی کوتاه از ترخیص نوبت اول، بستری بود. تفکر در مورد خودکشی، دیگر کشی و یا اقدام به آن، در این کودک به‌دلیل تفکر غیرانتزاعی مختص این دوران و بدون توانایی اندیشیدن به عواقب و کشندگی روش تصور می‌شود. نتیجه‌گیری: حتی در کودکان نیز باید در صورت احتمال وجود افکار خودکشی/دیگرکشی یا اقدام به خودکشی، مورد به‌طور دقیق ارزیابی و اقدامات لازم جهت کاهش این رفتار انجام شود.

متن کامل [PDF 269 kb]   (1902 دریافت)
نوع مطالعه: گزارش موردي | موضوع مقاله: روانپزشکی و روانشناسی
دریافت: 1394/7/8 | پذیرش: 1394/7/8 | انتشار: 1394/7/8